Hoe werkt het?

Taxifly heeft veelzijdige transferoplossingen voor elke situatie en elk budget! Groepen groot en klein, gezinnen, zakenreizigers en alleenreizigers – wij maken het reizen van en naar de luchthaven gemakkelijker voor je!

Bij Taxifly reserveer je altijd een privé taxi, wat betekent dat je de taxi niet deelt met andere reizigers en de chauffeur brengt je rechtstreeks naar je bestemming zonder tussenstops. Het reserveren van een taxirit gaat eenvoudig via onze website aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1: Kies je rit
Selecteer je ophaal- en bestemmingsadres met de daarbij behorende datum een tijdstip. Reis je met een groep? In je eentje? Voor zaken of vakantie? We hebben verschillende opties die bij je budget en reisplan passen.

Stap 2: Geef je wensen aan
Selecteer het type voertuig dat voor jou reis geschikt is. Na het selecteren van de voertuig, kun je extra wensen aangeven zoals een kinderzitje of bijzonder bagage.

Nadat je het reserveringsproces geheel hebt doorlopen, ontvang je een bevestiging van je reserveringsaanvraag. Je ontvangt van ons een definitieve bevestiging met extra reis informatie per e-mail opgestuurd wanneer je reservering is opgenomen in onze planning.

Stap 3: Je transfer
Van deur tot deur betrouwbare service. Een gekwalificeerde, getrainde chauffeur komt je tijdig ophalen om je naar je gekozen bestemming te vervoeren.

Kom je er niet uit bij het maken van een reservering? Bel of WhatsApp ons en wordt direct geholpen.

You must be logged in to post a comment.

Bel Ons
WhatsApp ons