Zakelijk

Congres en evenementen

Bezoeken uw gasten een evenement of congres en zoekt u een partner om hen naar en van het evenement te brengen? Bijvoorbeeld vanaf de luchthaven, het station of een P&R locatie? Wij regelen het. Onze service is geheel in stijl en sluit uitstekend aan op de uitstraling van uw evenement. Uw gasten arriveren zonder parkeerstress of openbaar vervoerproblemen voor de deur. En uw belangrijke gasten krijgen uiteraard extra aandacht.

 

 

Reisbureaus

Voor reisbureaus biedt Taxifly een unieke samenwerkingsmogelijkheid. Door de inzet van moderne zakelijke voertuigen en ervaren chauffeurs zorgt Taxifly ervoor dat de reizen van uw klanten perfect starten en eindigen. Om uw organisatie optimaal van dienst te zijn, stemmen wij af welke wensen en eisen u heeft op het gebied van luchthavenvervoer. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om direct in onze planning een taxirit voor uw klant te reserveren. Inmiddels zijn er tientallen reisbureaus bij onze taxicentrale aangesloten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw reisbureau? Neem gerust contact met ons op.

Zakelijk luchthavenvervoer

Taxifly heeft een gespecialiseerde afdeling voor het organiseren en verzorgen van zakelijk luchthavenvervoer.

Uw zakenreizen beginnen bij Taxifly

Door de inzet van moderne zakelijke voertuigen en ervaren chauffeurs zorgt Taxifly ervoor dat uw reis perfect start en eindigt. Om uw organisatie optimaal van dienst te zijn, stemmen wij af welke wensen en eisen u heeft op het gebied van luchthavenvervoer. Op basis van de gemaakte afspraken wordt het vervoer vervolgens uitgevoerd. Wij beschikken altijd over het juiste vervoermiddel dat één op één aansluit op uw wensen.

Persoonlijke bookingtool voor volledig inzicht en transparantie

Met behulp van onze custom made online bookingtool kunt u zelf uw zakenreizen vervoer bij Taxifly reserveren en wijzigen en heeft u continu inzicht in relevante managementinformatie. Uiteraard staat ook ons vaste klantenteam voor u klaar om u telefonisch of per e-mail van dienst te zijn. Wilt u een vrijblijvende demonstratie van onze online bookingtool of wilt u meer weten over de taxidiensten van Taxifly? Wij helpen u graag verder.

Bel Ons
WhatsApp ons